DD-technics

uw elektriciteitspartner
beveiligingsspecialist

Oedelem

Contact

Elektriciteitswerken

Elektriciteitsinstallaties worden steeds complexer. Domotica, sensoren, technische vereisten hebben gezorgd voor meer gebruikscomfort maar eveneens voor specialisatie. Bijscholing helpt me om de nieuwe trends te volgen en de klant steeds efficiënte, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossingen te bieden. Ik sta in voor energiezuinige elektrische installaties. Ik teken elektrische schema's op maat, verzorg uw distributie en netwerkaansluiting en onderhoud uw elektrische installaties. Ik vernieuw bestaande zekeringskasten of componenten zoals schakelaars & stopcontacten enz... Ik zet zonder probleem uw installatie terug op punt, na afkeuring. Daarnaast specialiseert DD-technics zich ook in de verkoop en plaatsing van verlichting - zowel voor binnen als voor buiten -, LED-verlichting, tuinverlichting enz... Parlofonie / videofonie vragen? Ik bied een ruim assortiment van deze toestellen aan met uitstekende service.

Verkoop & Plaatsing binnen/buiten (LED) verlichting

De centrale verlichting aanvullen met enkele welgeplaatste wandlampen is een mooi idee. Zo vermijd je die donkere, ongezellige hoekjes waarbij het lichtcontrast te sterk wordt. DD-technics installeert verlichting in alle vormen, kleuren en stijlen. Voor taak-, sfeer- en accentverlichting! Daarnaast specialiseert DD-technics zich ook in de verkoop en plaatsing van verlichting - zowel voor binnen als voor buiten -, LED-verlichting, tuinverlichting enz... Zowel particulieren als bedrijven en winkels kunnen een beroep op mij doen.

Renovatie, Nieuwbouw, Uitbreiding?

DD-technics verzorgt in uw nieuwbouwwoning de elektriciteit en inbraakbeveiliging van start tot keuring. Een van de belangrijkste elementen hierin is de bespreking met de klant. Samen gaan we na wat de wensen zijn en voor welk budget. Niet alleen moet er een keuze gemaakt worden in de graad van automatisatie (klassieke installatie, domotica, of semi-domotica,..), maar ook is de plaatsing van elk stopcontact en lichtpunt van belang. Op deze manier wordt een persoonlijke offerte opgesteld, volledig naar uw wensen en budget. Voor de meeste werken kan er een sluitend prijsvoorstel gegeven worden en is de prijs dus op voorhand vastgelegd. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Als de prijsofferte goedgekeurd is, wordt onmiddellijk een ééndraadschema opgesteld. Dit schema dient als leidraad bij de  installatie. Tijdens de werken is er regelmatig overleg met de bouwheer, hierdoor kunnen we flexibel blijven werken en tot het gewenste eindresultaat komen.

Elektriciteit in kaart brengen

DD-technics levert diensten zoals het opzoeken en optekenen van alle elektriciteit in uw woning.
Alles wordt op een overzichtelijk schema afgeleverd, zo kunnen eventuele latere problemen vlot worden opgespoord worden.

Plaatsing en onderhoud zekeringskasten

Als voorbereiding op de levering en plaatsing komen wij bij u even langs. Nadien verzorgen wij de levering en de plaatsing.Voor de meeste werken kan er een sluitend prijsvoorstel gegeven worden en is de prijs dus op voorhand vastgelegd. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Elektriciteit Afgekeurd?

Ben je sinds kort de trotse eigenaar geworden van een woning of appartement? Dan is de kans groot dat u een negatief keuringsattest heeft ontvangen via de notaris. Dit wil daarom niet altijd zeggen dat de gehele installatie dient gerenoveerd te worden. Door kleine ingrepen met een minimum aan kap en breekwerk die vlot verholpen zijn. Meest voorkomende tekortkomingen zijn:
    • aarding: waarde niet in orde, geen aardingsonderbreker, ...
    • verdeelbord: Verliesstroomschakelaars, aanpassingen, ...
    • schema's: eendraad -en situatieschema's niet aanwezig
    • ...
Indien gewenst zorgen wij voor de gehele procedure t.e.m. de positieve keuring.Een woordje verdere uitleg: Een keuringsattest is wettelijk verplicht bij elke verkoop of verhuur van woning of appartementen die voor 1981 gebouwd werden. Bij de keuring wordt gecontroleerd of de elektrische installatie wel voldoet aan de regels opgelegd door het AREI. Het keuringsattest kan enkel afgeleverd worden door een erkend keuringsorganisme.